jahapp

ny vecka,ny dag,ny timme. sitetr här å degar har typ inget att göra och allt typ allt ör mej att tänka på fredrik,saknar han mer och mer för varje dag som går.. idage  det en vecka sedan jag avslutade vårat förhållande.. e det ånger jag känner eller vad e det? men ajg kan ju inte ångra mej vad fan jag vet ju att ett för¨hållande inte skulle funka men jag tycker ju opm han så jävla mycket men vad fan..
fan vilken depp inlägg detta blev.. hmm ja men hade4 jag haft nåt glatt att skriva om så hade jag gjort det.. känns som om det verkligen inte händer ett skit i mitt liv nu.. vet bara att jag ska festa i helgen,får hoppas att det linte blir nåt fylle-gråt hehe

Nej vad fan nu får jag skärpa till mej! Kan väl berätta lite om min otroligt händelserika helg (NOT)habha jo men den var helt oki hade en polare här i ett par dagar,sen i söndas så passade jag på å supa lite med brossan å några till hah jag blev jätte full jag sommnade nog vid 24 hahah var astrött ju..
men men nu ska jag dra å dricka lite av "Det svarta guldet"
image18

Over And Out! 

jööö

Helgen i Värnamo var bra resan gick bättre än förväntat,om man bortser från den efterhängsna 60 åriga-gubben som ville följa med mej hem ^^
vi var i hans sommar stuga det var rätt ok
men nu e det såhär att jag bestämmde emj för att det förhållandet vi hade inte e ett sånt förhållande jag vill ha så det var nog bäst att det fick sluta såhär,fast det känns ju för jag tycker verkligen om han as mycket!

men men nu e det kapitlet avslutat,med väldigt blandade känslor som resultat.Ihelgen blir det nog fest det mesta av tiden för jag har FF haha familjen ska köra hem martina å jack! 

image17

      Over And Out!

hejsan hej

Hej hej var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen.. har inte tyat skriva nåt förens nu.. har fortfarande inte kommit på vad jag vill göra med mitt liv..men det löser väl sej förhoppningsvis!

Sitter och ska boka en biljett nu! imon bär det av till Värnamo,till mitt hjärta! ska vara där i helgen! ska bli skit kul tycker jag! så jag får se hur min darling bor å så! jag hör väl av mej efter helgen!
ha det bra!
 Over And Out!

RSS 2.0