FAN FAN FAN

jag kom inte in på dumma valjeviken vad fan ska jag göra med mitt cp-liv nu?????
 
 
 
 
 
 
 Over And Out.

tjingeling badring!

Ja nu e sommarlovet i full gång,få nog erkänna att jag aldrig aldrig har haft ett tråkigare sommarlov än detta.. finns ju inte ett skit att hitta på alla e upptagna på sina håll å jag sitter fast i ruttna hällevik utan ett skiit att göra!Får väl se om det kan hända nåt kul snart! men det måste det annars kommer jag att bli totalt galen i huvve!men jag kan inte komma på vad man ska göra!jag vill bada men det e ju kallt fast jag bryr mej inte om det men alla e badkrukor!haha
image16
 
Har iaf haft en bra midsommar! det var fest å firande med släkt å vänner! full som vanligt blev man *host host* ^^ Fredrik kom på torsdagen å det var underbart att träffa han igen! som vanligt! Gjorde inget spec,hade bara kvalitetstid!! Saknar han jätte mycket! Jag ska nog åka upp till han nästa helg! Sjukt Spännande ju!Fast jag kommer vara as nervös! men men får väl klara det med!Vill ju se hur han bor å träffa hans familj å så!



Har hittat ännu fler sköna grejer på denna sidan:
http://www.8ballwebstore.com Älskar deras skor! vill ha alla dessa
 image13
 image14
 image15
 

 Men ha det så fint alla!
 saknar dej Fredrik!
 Over And Out.

Heej

Rååkade försova mej lite idag.. vaknade 13:00 haha skulle stigit upp vid 8a var det tänkt haha men men,har hunnit göra en del idag ändå!har fikat å tittat på film och städat lite på mitt rum fast jag är inte halvfärdig än..ser förjävligt ut jag måste fan skaffa lite nya möbler vill åka till Ikea!

Sprang till brevlåådan idag hoppades på att få det dumma svaret nån gång från valje men det kommer ju aldrig!! åååh vill veta NU! det känns som om jag kanske kan få lite ordning på mitt liv om jag kommer in där! men dom lovade att det skulle komma innan midsommar så imon MÅSTE det ju komma! tyvärr så kan jag ju inte göra nåt annat än att vänta och se..

Åh hittade en as söt grej jag vill ha från e sida med sjukt konstiga men så söta grejer!se och njut av denna som
jag vill ha nuuu! Helst den svarta!!!image12


Sidan heter förresten www.8ballwebstore.com
En dag tills mitt Hjärta kommer ner!
Ha det så fint!
Over And Out!

bort tappad i hanteringen..

Ja.. råkade glömma att jag faktiskt har en blogg,men har inte tyat skriva förens nu.. har kommit på att jag typ inte har något att skriva om.. har inte gjort ett skit på över en vecka.. ja har ju supit en del men om jag ska hålla på att skriva om mina superier kommer detta låta som en alkisblogg..
JO nu kom jag på en sak som faktiskt hänt,tre kattungar har blivit till en,har bara lilla Walter kvar nu. Men han är söt som få!image7       

Förresten Min syster Martina med familj har kommit ner! stannar här på playan i några veckor! Kommer bli hur kul som helst! e så roligt att ha dom här! man hinner ju nästan sakna ihjäl sej mellan gångerna! och lilla jack hinner bli så stor! jag och becca var förresten i k-stad i torsdags å jag hittade en del fina kläder till  Jack!  
köpte ett par skor med! har redan svart men var tvungen att ha röda likadana! ahha nördigt jag vet! Så här ser dom ut iaf!image10
nej nu e det dax för mej att dra vidare! nu har jag iaf uppdaterat bloggen!ha en bra helg! Det är förövrigt "bara" 5 dagar kvar tills Fredrik kommer ner!
ha det fint!
Over And Out!

jahapp

hatar hatar hatar fjantiga jävla lekar so m amn tvingas va ra med i på dom ooootroligt  roliga söta underbara(not) utflykterna med skola.. tvingades gå till salsjön på en tipsrunda med idiotiska frågor
^^ fick bajsskoskav på köpet så nu lär jag få gå barfota på swedenrock i helgen haha men men får se vad som händer..
har för övrigt städat hela huset idag plus mitt rum.. ja inte för att jag gjorde det själv men haha +denna städningen vi har gjort idag får en att bli jävligt avskräckt från att bo på internat.. just för att städningen e så förbannat tradig! ååh förresten nu e det "bara" 2veckor kvar tills min älskling kommer ner!

faaanken

hm.. ja då sitter man då här.. full som ett ägg haha har suupit satan idag,, klockan e typ 03,30 e typ inte trött alls eftersom jag sovit heeela dan ahah.har iaf firat corys fdag idag! hon blev glad för presenterna! fan jag e suur.. allt känns såå pissigt just nu.. vet inte riktigt varför men det finns en del grejer som man bara vill skrika till vissa people.. om dom bara kunde fatta att jag HATAR dom!! ska bli så satans sköönt att slippa dom om två dar!! men ååh kommer få en pissigt sommar ändå känns det som.. fan fredrik jobbr typ hela sommarn.. å när han inte jobbar så ska han till litauen på flyg SM vad ska jag göra  i 3 fucking veckor,.. men men i helgen e det iaf sweden rock som gäller! då blir det supa som fan! men men nu ska jag gå å smoooka ha det fint fast vissa kan dra åt helvete! over and out! förresten slänger upp en bild.. har ju bytt upp mej till ring nu!
image4

blääää

Jahapp nu sitter jag här bakfull som en gnu haha festade järnet igår ^^ däckade igår med haha låg å tittade på kim svampbob hhaha fan nu blir det fest hela veckn så det gäller väl att ta en återställare snart så man piggnar till! så här kan man ju inte hålla på att fjompa sej ..

nej usch nu vill jag ha sommarlooov! e så trött på detta stället! blää ska bli så jävla gudomligt skönt att slippa det men gud vad jag kommer sakna många människor!jag menar det e ju en hel del människor som det kommer vara jävligt skönt att slippa (kvack kvack) men så finns det ju en massa människor man kanske aldrig mer kommer se fast man skulle vilja! fett kul sen när det väl blir reunion!

coolt å se hur folket ser ut som pensionärer! haha men men den som lever får se^^ nej nu ska jag nog gå å spy lite! ha det! over and out!

hej.

Ja nu har jag med gett mej på att blogga,får se hur det kommer gå^^ tycker det e riktigt nice att läsa andras bloggar så därför tänkte jag med blogga lite hihi enjoy!
Har haft en underbar helg,fasten jag typ inte gjort nåt.. bara slappat mest! fredrik kom i fredaskväll så vi tog det bara lugnt då! sen lördes drog vi till internatet en sväng var ju festival där denna helgen för vi slutar ju den 8de! tog två öl där å blev pinsamt nog lite full^^ sen kom vi hem å hånglade och käkade pipcorn^^idag har jeg mest gått omkring och haft seperationsångest,och s har jag assisterat fredrik när han mekat med pappsens båtmotor.
Sötisen åkte hem för en stund sen fan vad jag grät.. hatar detta! Nu träffas vi inte förens midsommar damn!känns ju som om det e ett helt sekel dit ,har iaf börjat räkna ner dagrna nu! nu ska jag gå och fräscha till mej  ser ut som en död gnu(slängde in en bild ifall ni inte tror mej) over and out!image2

RSS 2.0